ȘTIRI

Întreabă un antreprenor  – Hildegard Helene Brandl

Întreabă un antreprenor – Hildegard Helene Brandl

Întrebări UPBizz: 1. Cum te descrii în câteva cuvinte? Răspuns: Sunt o persoană proactivă și creativă, pasionată de antreprenoriat și inovație. Cu o abordareanalitică și orientată spre rezultate, îmi place să abordez provocările cu entuziasm și să construiesc soluțiidurabile. 2. Spune-ne câteva lucruri despre perioada studenției. Dacă ai putea (având ...
VIITORI STUDENȚI

ADMITERE LICENȚA

View more

POLI BIOFEST

11-13 MAI 2023

View more

POLI ChemistryFest

11-13 MAI 2023

View more

POLI AUTOFEST

19-21 MAI 2023

View more
STUDENȚI
Universitatea POLITEHNICA din București este bucuroasă să anunțe lansarea Platformei Comunității Alumni UPB (UPB Alumni Community)-o platformă online de networking.
Singura Agenţie de Plasare a Forţei de Muncă lansată de către o universitate din România. Agenția oferă servicii gratuite pentru studenţii şi absolvenţii U.P.B și se adresează exclusiv acestora.
Magazinul UPB vine în întâmpinarea tuturor celor care aparțin comunității academic și care doresc sa-și achiziționeze un produs personalizat cu însemnele Universității.
Centrul de Cultură, Voluntariat, Sport și Activități Recreative a fost creat pentru a îmbina nevoile studenților cu interesele societății, încurajându-i să participe la activități menite să creeze premisele realizării unor performanțe personale, profesionale și sociale.
Centrul de antreprenoriat este dedicate studenților UPB, are o echipă hotărâtă să creeze un parcurs educațional interactiv pentru tineri antreprenori, punând la dispoziția acestora experiențe, povești de succes, cunoștințe și multă pasiune.
Vino la CCOC dacă vrei să îti cunoști profilul psihologic, interesele și aptitudinile profesionale, dacă vrei să afli mai multe despre rutele educaționale și specializările oferite de UPB sau dacă vrei să îți validezi alegerile, te sprijinim să iei cele mai bune decizii!
AFILIERI INTERNAȚIONALE
FACULTĂȚI
1.340.762 unitati biblioteconomice (carti, periodice, colectii speciale, standarde, materiale audio-vizuale)
Rolul editurii, cu profil ştiinţific, este acela de a promova rezultatele activităţii de cercetare desfăşurate în UPB.
Mediatiză în cercurile universitare din țară și din străinătate rezultatele activității de cercetare științifică din UPB.
Serviciul vine în întâmpinarea celor care doresc să organizeze evenimente cu caracter științific în cadrul UPB.